Braathen satser stort på Alnabru

Braathen Eiendom har kjøpt kombinasjonseiendommen Alf Bjerckes Vei 30, nabobygget til Alf Bjerckes Vei 28, som Braathen ble eneier av tidligere i år. Akershus Eiendom bisto selgerne i prosessen.

Det siste året har Braathen Eiendom kvittet seg med mindre bygg til fordel for store eiendommer. Denne gangen kjøpte de Alf Bjerckes Vei 30, en stor logistikkeiendom ved Alnabru. Til sammen har Braathen Eiendom nå totalt nærmere 60 000 kvm med kombinasjonseiendommer i dette området. ROM Eiendom AS og Aspelin Ramm AS var tidligere eiere av eiendommen.

Eiendommen ble ferdigstilt i år, og består av 5 etasjer med kontor og 2 med høytlager på totalt ca. 12 000 kvm BTA. Leietakere er Jungheinrich, Grundfos og HM, alle med lange kontrakter. Bygget har god beliggenhet ved Østre Aker Vei.

– Det er naturlig for Braathen Eiendom å eie både Alf Bjerckes vei 28 og 30, for eiendommene er på mange måter praktisk å anse som én eiendom. Totalt er nær 60 000 kvadratmeter leid ut til ledende aktører i sine respektive bransjer. Eiendommene utgjør noe nytt innenfor kombinasjonssegmentet i Norge, og det er all grunn til å gi ros til ROM Eiendom og Aspelin Ramm som har utviklet begge eiendommene med høyeste grad av profesjonalitet, sier Røsnes i en pressemelding.

Morten Austestad i Rom Eiendom sa til NE Nyheter at de har, i tett samarbeid med Aspelin Ramm, transformert området mellom Alnabruterminalen og Østre Aker vei til moderne kombinasjonseiendommer og er glade for at Braathen verdsetter denne type miljøvennlige kvalitetsbygg.

 

Skrevet av Sofia Hariz og Jacob A. L’Orsa

, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *