God Jul og Godt nytt år – 1. januar 2017 går stafettpinnen videre

Nå er jul og nyttår rett rundt hjørnet. Fra 1. januar 2017 takker jeg for meg som daglig leder og overlater stafettpinnen til Petter Nylend som har vært leder for Transaksjoner i de snart 8 årene jeg har arbeidet i Akershus Eiendom gruppen. Samtidig tar Jørgen Haga over Petters gamle jobb og blir leder for Transaksjoner. Jeg vil fortsette å vie all min energi til det beste for Akershus Eiendom og opptre som en «libero» i transaksjonsteamet.

Det er sunt med lederskifter med jevne mellomrom. Roar Sandnes var daglig leder i 5 år før jeg tok over i januar 2011 og nå sender vi Petter ut på neste etappe. Slike intervaller for lederskifter mener jeg setter god en standard for partnereide selskap som Akershus Eiendom, og uansett fungerer det godt for oss.

Takket være førsteklasses medarbeidere, gode kunderelasjoner og et fantastisk eiendomsmarked må jeg innrømme at jobben som daglig leder har vært en særdeles takknemlig jobb. Det er ikke mange ganger i livet at en får oppleve 6 år i en lederjobb med stort sett bare oppgang. Her er det ikke bare jeg som skal takke FED, ECB og Norges Bank for de siste års rentepolitikk. Også for kundene våre har perioden etter finanskrisen gitt en enestående reise med generelt gode utleiemarkeder og yieldkompresjon.

Institusjonen Akershus Eiendom står fjellstøtt og det skal vi fortsette å gjøre i årene som kommer. Men vi kan aldri tillate oss å bli selvtilfredse og lene oss bakover. Vi må stille høye krav til våre leveranser og ikke ett sekund miste blikk for detaljene. Det forventer kundene av oss.

Jeg ønsker dere en fin jul og et riktig godt og lønnsomt 2017.

 

Skrevet av Per Kumle, daglig leder

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *