Ny leiekontrakt signert i VIA

Illustrasjon: schmidt/hammer/lassen/architects

Vi gratulerer Advokatfirmaet Arntzen de Besche med beslutningen om å flytte til VIA/ Ruseløkkveien 26. Selskapet har inngått en langsiktig leieavtale på 7. – 9. etasje i sydbygget, men forventet overtakelse høsten 2021. Prosjektet er et samarbeid/ delt eierskap mellom Storebrand og Aspelin Ramm. Rammetillatelse er gitt og arbeidet med å rive eksisterende bygg er allerede i gang.

– Vi er stolte over å ha inngått leieavtale i det vi mener blir Oslos beste kontorbygg, med vekt på fleksibilitet og miljøvennlige løsninger. Flyttingen til VIA inngår som et ledd i vår ambisiøse satsing på å utvikle oss videre som et av landets ledende advokatfirmaer, uttaler managing partner Sven Iver Steen i Arntzen de Besche. Lokalene i VIA gir plass for den ekspansjonen vi legger opp til samtidig som vi ser mange muligheter for å effektivisere driften og øke samhandlingen på alle nivåer i vår organisasjon. Vi har ventet lenge på VIA, som vi oppfatter som en unik mulighet for oss og som vil være med å forme vår identitet i årene fremover.

Akershus Eiendom har bistått i utleiearbeidet, og det jobbes for tiden med flere spennende utleieprosesser. Totalt er nå ca 30 % av kontorarealet i prosjektet leid ut.

Skrevet av: Ole Christian Iversen, Partner – Head of Leasing

 

 

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *