Nytt utviklingsprosjekt i Vika

Vika Utvikling AS v/Lars Windfeldt har kopiert solskinnshistorien fra Indeksbygget på Solli Plass med et nytt prosjekt i Vika. Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange har inngått en leiekontrakt på fem av seks etasjer i Cort Adelersgate 33, totalt ca. 6.300 kvadratmeter fra og med Q2 2017. Etter 10 gode år hos Pecunia i Haakon VIIs gate 5 ønsker selskapet jfr. Ernst Ravnaas et eget bygg hvor valget falt på Cort Adelers Gate 33. Bygget samsvarer godt med de vekstplaner Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange har for fremtiden.

CAM-10

Akershus Eiendom har bistått Vika Utvikling AS i arbeidet med å finne ny leietaker til eiendommen samt gitt bistand til å utvikle prosjektet. Eiendommen består i dag av eksiterende bygg hvor ett av byggene bevares og integreres med «to nybygg», ett på hver side av eksisterende bygg. Mellbye Arkitektur Interiør AS har vært arkitekt på eiendommen og Skanska er ansvarlig for prosjektgjennomføringen som starter allerede 01.10.2015.

 

CAM-8

Cort Adelers gate 33 ligger meget sentralt midt i Oslo CBD, med Rådhuset, Akershus Festning, Aker Brygge og Tjuvholmen og Vika  bare et stenkast unna.

Skrevet av Ole-Jacob Leirskar, Seniorrådgiver Utleie

 

 

Ill: Mellbye Arkitektur Interiør AS

, , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *