Peab Eiendomsutvikling kjøper Midtveien 8 i Moss

Peab Eiendomsutvikling har nylig gjort avtale om kjøp av et ferdigregulert leilighetsprosjekt på på Høyda i Moss (Rygge kommune). Selger er M8 Eiendom AS, representert ved Trine Wahl. Familien Wahl har blant annet drevet industrivirksomhet på eiendommen, men i de seneste cirka 20 årene har eiendommen blitt benytte til detaljhandel, i det såkalte M8 Senteret.

I følge Moss Avis har Peab invitert fire arkitektselskaper inn i en arkitektkonkurranse, og antar at eiendommen skal utvikles med 130–140 leiligheter i 3–8 etasjers blokker. Prosjektet ligger flott til, og i deler av boligene vil det vøre fantastisk utsikt over Oslofjorden.

Prosjektet er Peab Eiendomsutviklings første prosjekt i Østfold, men konsernet har fra før en entreprenøravdeling i Sarpsborg/Halden – området. Til avisen uttaler Adm.dir Henning Hanevold at Høyda-området mellom Moss og Rygge er et område med skoler, barnehager og handel hvor nye boliger også vil kunne passe for familier.

Styreleder Trine Lise Wahl i M8 Eiendom sier til avisen at hun er glad for salget til Peab.

− Vi er fornøyd og stolte av å ha utviklet prosjektet. Nå er det naturlig med en exit for oss, og det er veldig hyggelig å kunne overlevere dette prosjektet til en så profesjonell utbygger som Peab.

Akershus Eiendom var engasjert som megler for selger i denne transaksjonen.

Se også hva Estate Nyheter har skrevet om prosjektet.

Skrevet av:  Jacob L’Orsa, Seniorrådgiver

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *