TROR PÅ ØKT AKTIVITET I OSLO SENTRUM

Jørgen N. Anker-Rasch og Remi N. Olsen har blitt intervjuet av Finansavisen om handelen i sentrum. På kort tid har Akershus Eiendom signert 5 signifikante leiekontrakter i sentrum, deriblant det italienske high-end jeansmerket Jacob Cohen og luksusmerket Moncler. I tillegg er Prinsensgate 25, gamle Standard lokalet, nå fullt utleid og retail teamet har videre gjort en deal i beste beliggenhet i Karl Johans gate på ca 2.500 kvm. På grunn av konfidensialitet kan vi dessverre ikke gå ut med detaljene på dette.

-Det er gøy at det begynner å skje litt igjen. Det har nå nærmest vært tørke i high street markedet i 2 år og vi håper at den nye aktiviteten kan være med å friskmelde markedet igjen. I tillegg til de nevnte dealene jobber vi med utrolig spennende caser, både utleie i sentrum, Bogstadveien og ikke minst i Bispevika i Bjørvika. I tillegg til utleiemandatene har vi også meget spennende tenant rep. mandater fra store internasjonale aktører som vi håper å løse i løpet av året, sier Jørgen og Remi.

Les mer om dette i artikkelen i dagens Finansavisen (5. april 2018).

Se forøvrig artikler med samme tema på Hegnar.no og Dagbladet.no

 

, , , ,

One Response to "TROR PÅ ØKT AKTIVITET I OSLO SENTRUM"

  • Akershus Eiendom inviterte til retail seminar | Akershus Eiendom
    June 7, 2018 - 10:05 am Reply

    […] markedet. I den siste tiden har vi opplevd økt aktivitet og vi har gjort spennende avtaler som Moncler i Nedre Slottsgate, Jacob Cohen i Akersgata og ikke minst Sport Outlet i Karl Johans gate. Er dette tegn på at markedet er i ferd med å […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *